Even voorstellen…

Wij zijn Het Content Team. Leuk je te ontmoeten! Voordat we persoonlijk kennis met je maken, schudden we je digitaal de hand. Ons team bestaat uit jonge enthousiastelingen met een rugzak vol ervaring. Creatieve taalnerds, ambitieuze strategen en hardwerkende marketeers geven jouw merk de boost die het nodig heeft.

Bekijk wie we zijn

In het kort

Wij helpen jou – op locatie – met het creëren en verspreiden van content. Van uitgebreide artikelen en spraakmakende blogs tot duimstoppende social media berichten. Of het nu gaat om het zetten van de eerste stapjes in online marketing, of omdat je iemand zoekt ter vervanging van verlof. Met Het Content Team haal je een ervaren specialist óf allrounder in huis.  

Wij zijn enthousiast, ervaren, creatief en gedreven. We zijn nieuwsgierig en zoeken de grenzen van creativiteit op. Uitdagingen? Wij noemen het liever kansen. Door de juiste vragen te stellen, halen we de onderste steen boven. Zo ontdekken we binnen no-time wat er speelt binnen jouw bedrijf en verkrijgen we input om sterke content te creëren. Met het behalen van jouw online doelstellingen als stip op de horizon. 

Kom maar door!
''De kans op een aankoop is 5 keer zo groot door interessante content te delen.''

Iets dieper de diepte in.

Het Content Team is ontstaan vanuit de behoefte van klanten van marketing bureau The DISTRIKT.

Er is enorm veel vraag naar content marketeers met voldoende kennis en ervaring om een strategie op te stellen, uit te voeren en te bewaken. Met de passie en drive om iedere organisatie in no-time eigen te maken. En met de nodige flexibiliteit. 

Het Content Team is een kweekvijver voor talent. Waar vraagstukken gechallenged worden, kennis gedeeld en resultaten behaald. Wij verzamelen die edelstenen. Want eerlijk, dat zijn het. We stoppen ze echter niet in een kluis. Maar delen ze met jou. Zodat ook jij kunt profiteren van de glans die zij achterlaten op jouw bedrijf.

Kom maar door!

Neem volledig vrijblijvend
contact met ons op